4,5 dl vetemjöl
1 dl kakao
3 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
150 g hackad mjölkchoklad
50 g hackad mörk choklad
3 ägg
2,5 dl socker
1,5 dl rapsolja
3 dl mjölk
1. Sätt ugnen på 200 grader. Klä en muffinsplåt med 12 stora muffinsformar.
2. Blanda alla torra ingredienser förutom socker i en bunke och ställ åt sidan. Vispa ägg och socker pösigt. Sikta de torra ingredienserna över äggen.
3. Blanda i olja och mjölk. Vänd till en jämn smet, tillsätt sedan den mörka chokladen och 50 g av mjölkchokladen.
4. Fördela jämnt i formarna, strö på resterande choklad och baka mitt i ugnen 15 - 17 minuter. Baka dem inte mer än nödvändigt. Låt svalna i plåten.
12 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…