Ädelost
Crème fraiche
Valenciamandlar
Granantäppelkärnor
Huså knäcke
Välj mängder efter tycke och smak.
Tilltugg med ädelost balanserar fint glöggens finstämda sötma.
1. Mixa osten, crème fraiche och mandlarna i en matberedare (mandlarna separat så att de blir finhackade).
2. Blanda i granatäpplekärnor.
3. Spritsa på en bit knäcke.
4. Garnera med granatäpple.
Av: Eva-Stina Sandstedt & Marie Flodin, Året Runt
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…