300 g äggnudlar
2 msk fisksås
2 msk sesamolja
2 msk limejuice
2 hackade vitlöksklyftor
1/2 strimlad purjolök
150 g böngroddar
2 msk rapsolja
2 ägg
hackade, rostade jordnötter
strimlad salladslök
torkad eller färsk strimlad chili
1. Koka äggnudlar enligt anvisning på förpackningen. Spola i kallt vatten och låt rinna av i ett durkslag.
2. Blanda fisksås, sesamolja, och limejuice i en skål.
3. Fräs hackade vitlöksklyftor, strimlad purjolök och böngroddar i rapsolja i en stekpanna eller wok.
4. Knäck ägg i pannan och rör runt medan äggen stelnar. Häll fisksåsblandningen över och blanda väl. Tillsätt nudlarna och rör runt.
5. Strö hackade, rostade jordnötter, strimlad salladslök och torkad eller färsk strimlad chili över vid servering.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…