4 ägg
1 msk smör
1 nypa havssalt
Värm pannan, lite över medelvärme (ca. 6-7).
Bryn smöret något, precis så det börjar få lite brun kulör och sänk värmen till 5.
Knäck äggen mot kanten av pannan utan att gula går sönder.
Stek på medelvärme.
Äggen är klara när vitan inte är rinnande längre (ca 3 min för stora ägg).
Avnjut med lite havssalt!
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…