4p.
8 dl vatten
2 dl vispgrädde
400 g djupfryst hackad spenat
1 stor gul lök
2 vitlöksklyftor
1 msk smör
2 msk vetemjöl
2 tärningar kycklingbuljong
2-3 msk citronjuice
4 ägg
salt
vitpeppar
Skala och hacka den gula löken och vitlöken och fräs den mjuk i smör.
Tillsätt mjölet och rör runt.
Tillsätt buljong, vatten och grädde och låt koka upp.
Koka i ca 3 minuter och tillsätt därefter spenaten och till sist citronjuice och smaka av med salt och peppar.
Servera soppan med två halvkokta ägghalvor.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng