160gICA Hackad spenat
125gMargarin 80%
3dlVetemjöl
2mskVatten
1stÄgg
1dlLättmjölk 0,5%
1tskSalt
1krmPeppar
12stCocktailtomater, delade
Blanda margarin, mjöl och vatten till en deg.
Ställ i kylen. ca 10 min
Blanda ägg, mjölk och kryddor.
Tryck ut degen i formar och ha ner spenaten.
Ha sedan äggstanningen över och placera ut de delade tomater och in i ugnen
tills stanningen har stelat på 200grader.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…