250 g fryst hackad spenat
250 g ricottaost
1 ägg
3dl vetemjöl
1 krm riven muskot
1 dl riven parmesanost
3/4 tsk salt
1/2 tsk svartpeppar
250 g valfri pasta
1 förp tomatsås gärna med basilika
Rapsolja
Tina spenaten och krama ur vätskan noga. Blanda
med ricotta, ägg, vetemjöl, muskot, parmesan, salt och peppar. Forma till ca 25 st bollar (för 4 port) med oljade händer. Stek bollarna i olja tills de får fin färg runtom.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Värm tomatsåsen.
Till servering: Servera ricotta- och spenatbollarna med pastan och tomatsåsen. Toppa med basilika och parmesan.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…