Placeholder

Spaghetti med paprikafärs

Ingredienser

1 gul lök
300 g köttfärs
1 msk smör
200 g krossade tomater,
gärna chilikryddade
2 tsk tomatpuré
1 tsk basilika
salt
peppar
1 msk kalvfond
1 paprika

Gör så här

1. Skala och hacka löken och fräs i smör. Lägg i färsen och fräs den smulig. Tillsätt passerade tomater, tomatpuré, basilika, salt, peppar och fond.

2. Låt det koka ihop 10 minuter. Lägg i urkärnad, strimlad paprika och sedan småputtra 5 minuter.

3. Servera med spaghetti, sallad, ärter och majs.

2 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.