1 gul lök
300 g köttfärs
1 msk smör
200 g krossade tomater,
gärna chilikryddade
2 tsk tomatpuré
1 tsk basilika
salt
peppar
1 msk kalvfond
1 paprika
1. Skala och hacka löken och fräs i smör. Lägg i färsen och fräs den smulig. Tillsätt passerade tomater, tomatpuré, basilika, salt, peppar och fond.
2. Låt det koka ihop 10 minuter. Lägg i urkärnad, strimlad paprika och sedan småputtra 5 minuter.
3. Servera med spaghetti, sallad, ärter och majs.
2 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk