Placeholder

Spaghetti med chili, paprika och tomat

Ingredienser

400 g spaghetti
2 röda paprikor
1 gul lök
1 - 2 chilifrukter
3 vitlöksklyftor
4 tomater
3 msk olivolja
40 g parmesan

Gör så här

1. Koka pastan i saltat vatten 3 minuter kortare tid än anvisningarna. Kyl av den med kallt vatten.

2. Fräs paprika, lök, chili och vitlök i en stor kastrull med olivoljan ca 5 minuter utan att ta färg. Lägg i tomaterna och häll på 2 dl vatten. Koka 5 minuter och lägg i pastan.

3. Koka pastan 2 - 3 minuter med såsen. Smaka av med salt och ev peppar och riv över parmesan.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr