Spaghetti Carbonara a la Valle di Corto

Ingredienser

1/4 Paket Bacon
1/4 Gul Lök
1 Vitlöksklyfta
Olivolja
Smör
3st Ägggulor
2 Msk Vispgrädde
1 Msk Mjölk
1 Skvätt Vitvinsvinäger
Färsk Timjan
Salt
Peppar

1 Portion Spaghetti

Gör så här

1. Koka spaghetti.

2. Finhacka bacon, lök och vitlök.

3. Stek bacon tills det är knapprigt. Lägg åt sidan. Stek lök och vitlök utan att det får färg. Använd rikligt med smör.

4. När löken är genomskinlig sänk värmen och tillsätt 2st ägggulor, grädde, mjölk, vinäger och bacon. Salta och peppra. Värm upp under omrörning och tillsätt sedan spaghetti. Blanda allt och lägg upp i djup skål.

5. Garnera med ägggula, timjan och grovmalen svartpeppar.

Betyg (1 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr