Placeholder

Sötsur vitkålssallad

Ingredienser

1/2 finstrimlat vitkålshuvud
1 msk salt Dressing:
1 dl risvinäger
2 msk farinsocker
1 liten finhackad chilli

Gör så här

Blanda vitkålmedsalt och låt stå ett par timmar.
Spola med kallt vatten i ett durkslag.
Koka samman vinäger, socker och chillin några minuter. Rör någon gång under tiden.
Häll dressingen över kålen, blanda väl, ställ kallt i kylen någon timme, eller över natten innan servering den här salladen är som godast när den fått dra ordentligt.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.