1/2 finstrimlat vitkålshuvud
1 msk salt Dressing:
1 dl risvinäger
2 msk farinsocker
1 liten finhackad chilli
Blanda vitkålmedsalt och låt stå ett par timmar.
Spola med kallt vatten i ett durkslag.
Koka samman vinäger, socker och chillin några minuter. Rör någon gång under tiden.
Häll dressingen över kålen, blanda väl, ställ kallt i kylen någon timme, eller över natten innan servering den här salladen är som godast när den fått dra ordentligt.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…