2 lökar
ca 200 g färsk svamp
3 msk smör
400 g nötlever
1,5 msk vetemjöl
1,5 tsk salt
vitpeppar
spadet från 1 burk tomater
på 400 g
1 krossad vitlöksklyfta
1 lagerblad
1. Skala och hacka löken. Dela svampen och bryn lök och svamp i smör i en stekpanna. Lägg över det i en gryta.
2. Skär levern i stora tärningar och vänd dem i en blandning av vetemjöl, salt och vitpeppar. Bryn levertärningarna och lägg också dem i grytan.
3. Vispa ur stekpannan med litet vatten och häll det över levern. Tillsätt tomatspad, vitlök och lagerblad.
4. Koka stuvningen under lock ca 15 minuter. Servera med vitkålssallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng