2 lökar
ca 200 g färsk svamp
3 msk smör
400 g nötlever
1,5 msk vetemjöl
1,5 tsk salt
vitpeppar
spadet från 1 burk tomater
på 400 g
1 krossad vitlöksklyfta
1 lagerblad
1. Skala och hacka löken. Dela svampen och bryn lök och svamp i smör i en stekpanna. Lägg över det i en gryta.
2. Skär levern i stora tärningar och vänd dem i en blandning av vetemjöl, salt och vitpeppar. Bryn levertärningarna och lägg också dem i grytan.
3. Vispa ur stekpannan med litet vatten och häll det över levern. Tillsätt tomatspad, vitlök och lagerblad.
4. Koka stuvningen under lock ca 15 minuter. Servera med vitkålssallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…