3 dl vispgrädde
1,5 dl socker
3 äggulor
saft av 2 apelsiner
ev apelsiner till servering
1. Vispa grädden i en bunke för sig. Vispa sedan äggulorna med sockret tills det blir ljusgult och pösigt.
2. Pressa apelsinerna och vispa ned apelsinsaften i äggsmeten. Rör ned den vispade grädden och blanda till en jämn smet.
3. Häll i en frysbar form och frys några timmar, gärna över natten. Servera i urgröpta apelsiner om du vill.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…