En supersnabb och god cheesecake som räcker till 14 bitar. Vill du inte använda kvarg så testa gärna med kokosgrädde eller använd lite mer cashewnötter och mango.
14p
Botten
2 dl cashewnötter
2 dl sötmandel
2 dl aprikoser, torkade
1/2 dl chiafrön
4 msk kakao
1/2 dl blåbär, torkade
1 krm salt
Fyllning
2,5 dl cashewnötter, ev blötlagda 1 timme
350 g mango, fryst, lätt tinad
3 dl kesella
Topping
2 st passionsfrukter
Klar
1. Mixa alla ingredienser till botten. Platta ut botten i en springform.
Klar
2. Mixa alla ingredienser till fyllningen. Häll över fyllningen och servera direkt, alternativt frys in.
Klar
3. Garnera med passionsfrukt eller bär vid servering.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Äppeldricka
Äppeldricka
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…