Solskens- cheesecake med passionsfrukt / Recept av Kristina Andersson

Ingredienser

En supersnabb och god cheesecake som räcker till 14 bitar. Vill du inte använda kvarg så testa gärna med kokosgrädde eller använd lite mer cashewnötter och mango.

14p

Botten
2 dl cashewnötter
2 dl sötmandel
2 dl aprikoser, torkade
1/2 dl chiafrön
4 msk kakao
1/2 dl blåbär, torkade
1 krm salt

Fyllning
2,5 dl cashewnötter, ev blötlagda 1 timme
350 g mango, fryst, lätt tinad
3 dl kesella

Topping
2 st passionsfrukter

Gör så här

Klar
1. Mixa alla ingredienser till botten. Platta ut botten i en springform.

Klar
2. Mixa alla ingredienser till fyllningen. Häll över fyllningen och servera direkt, alternativt frys in.

Klar
3. Garnera med passionsfrukt eller bär vid servering.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.