12 port
Första lagret – mörk choklad
150 g sockerfri mörk choklad
2 msk kokosolja
Andra lagret – nötsmör
100 g jordnötssmör, eller annat nötsmör
1 msk kokosolja
Tredje lagret – mjölkchoklad
100 g sockerfri mjölkchoklad
1 msk kokosolja
flingsalt
Ta fram en minimuffinsplåt eller 12 minimuffinsformar, helst i silikon.
Börja med det första lagret: smält mörk choklad med kokosolja i mikron eller på låg temperatur på spisen i kastrull.
Häll chokladen i formarna. Ställ in i frysen i ca 15 minuter.
Fortsätt med andra lagret: smält jordnötssmör med kokosolja i mikron eller i samma kastrull på spisen. Blanda ihop.
Häll nötsmöret i muffinsformarna, ställ in i frysen igen i ytterligare 15 minuter.
Till sist tredje lagret: smält sockerfri mjölkchoklad tillsammans med kokosolja i mikron eller i kastrullen på spisen. Blanda ihop ordentligt.
Häll mjölkchokladen i muffinsformarna ovanpå de två andra lagren. Ställ in i frysen i ca 15 minuter.
När chokladen har stelnat, ta försiktigt ur chokladbitarna ur muffinsformarna.
Strössla över lite flingsalt.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…