Salta jordnötter
Gojibär
Risluffar
Sockerfri Smörkola
75g sockerfria marshmallows
200g sockerfri ljus mjölkchoklad
100g sockerfri mörk choklad
Börja med att blanda nötterna, gojibären, och rispuffar i en skål. Klipp sedan de sockerfria marshmallowsarna i 2 delar och hacka den sockerfria smörkolan i små bitar, häll sedan ner dem i skålen med resten av ingredienserna.
Bryt den mörka och ljusa sockerfria chokladen i bitar, smälte sedan chokladen i en egen skål. När chokladen är smält, häll ned den i skålen med de andra ingredienserna och blanda. Ta sedan en plåt och täck med bakplåtspapper. Bred ut smeten på plåten och låt stelna. Tacka sedan upp godiset i bitar och lägg upp på ett fat eller i en skål.
Hur mycket av Gojibär, jordnötter och rispuffar? Det står ingen mängd
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Stenfors gjutjärnsgryta
Värde 1 499 kr
Tävla här
Stäng