1,5 dl gröna ärtor
1 ask sockerätsskott
0,5 tråg sockerärtor
1 knippe dill
2 st schalottenlökar
1 st citron
2 msk mandel eller hasselnötsolja
0,5 fransk senap
salt
vitpeppar
Skär sockerärtorna på längden och skiva schalottenlöken.
Fräs löken på låg värme med olivolja och tillsätt sedan sockerärtor, gröna ärtor och sockerätsskott.
Smaksätt med salt och peppar, senap och mandel eller hasselnötsolja.
Toppa med lite dill.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…