ca 5 1/2 dl kokosflingor (5 1/2 dl kokos motsvarar 200 g)
1 burk söt kondenserad mjölk (à 397 g)
2 msk kokosmjöl
Garnering
1 dl polkagrisar (1 dl karameller motsvarar ca 100 g)
1 1/2 dl kokosflingor (1 1/2 dl motsvarar ca 50 g)
Blanda kokos med kondenserad mjölk. Rör ner kokosmjölet.
Ställ smeten i kylen ca 10 minuter tills den stelnat, då går det lättare att rulla bollar.
Garnering: Krossa polkagrisarna i en mortel till ett grovt pulver.
Blanda kokosen med polkakrosset.
Rulla små bollar av smeten, rulla dem i kokos- och polkakrosset. Låt stelna i kylen ca 30 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…