2-3 slanggurkor, 5msk salt, 1msk socker,1 liter vatten, dillkvistar, svarta vinbärsblad.
Skär gurkorna i lagom bitar, skär av ändarna, lägg i iskallt vatten medan du blandar lagen,rör så det smälter ihop, lägg ner gurkan tillsammans med dill och blad, ställ kallt 2-3dygn, håller ca 1 vecka
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…