Placeholder

Snabba honungsbullar med mandel

Ingredienser

50 g smör
0,5 dl honung
1 tsk bakpulver
1 ägg
1 dl mjölk
2,5 dl vetemjöl
50 g mandelmassa
pärlsocker

Gör så här

1. Sätt ugnen på 240 grader.

2. Mixa smör, honung och bakpulver krämigt i en matberedare. Mixa i ägget och till sist mjölk och mjöl. Klicka ut smeten i bullformar på en plåt.

3. Dela mandelmassan i 8 bitar och rulla dem till kulor. Tryck ned en kula i mitten på varje bulle. Strö över pärlsocker och grädda ca 10 minuter tills bullarna är genomgräddade och har fått fin färg.

4. Låt bullarna svalna något på galler. Servera dem nygräddade och litet ljumma.

8 st

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.