400 g lövbiff
1 gul lök
1 msk smör
1 tsk stött grönpeppar
3 dl färdig gräddsås, t ex Kelda
0,5 dl färsk persilja
1. Strimla lövbiffen. Skala och hacka löken. Stek kött och lök i smör i en stekpanna, tillsätt grönpeppar och häll såsen över.
2. Låt koka upp och toppa grytan med persilja.
3. Servera med t ex stekt potatis, gröna ärter och svartvinbärsgelé.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…