60g Äggula
Sockerlag:
250g Strösocker
60g Vatten
500g Smör (rumsvarmt)
Eventuell Smaksättning
En sats är ungefär lagom till att täcka en tårta, eller till en sats biskvibotten.
1. Vispa äggulorna luftigt dvs ca 5-10 min på hög hastighet.
2. Koka upp sockerlagen till 118°.
3. Under vispning hälls sockerlagen över de vispade äggulorna. Vispa sedan tills smeten svalnat.
4. Tillsätt lite av det rumsvarma smöret åt gången och vispa därefter luftigt. Smaksätt sedan om så önskas men ex smält choklad, lemon curd osv men se till att temperaturen på det du smaksätter med är så nära smörkrämen i temperatur som möjligt så den inte skär sig.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…