1 p
30 g smör
1 ägg
1 dl grädde (kan bytas ut av tex mandelmjölk)
1 msk mandelmjöl
1/2 tsk fiberhusk
Näringsinnehåll per portion
Kolhydrater: 3 g
Fett: 75 g
Protein: 12 g
Fibrer: 2 g
Smält smöret på medelhög värme i en liten kastrull.
Rör i ägg, grädde, mandelmjöl och till sist fiberhusk. Gröten bränns lätt, så det är viktigt att röra om hela tiden.
Rör om tills gröten får en fast konsistens.
Servera!
Så god en klar favorit
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…