smak 1:
1 dl sötmandel
1 dl kokande vatten
1 tsk havssalt
smak 2:
1 dl sötmandel
1 dl kokande vatten
0,5 tsk lakritspulver
0,5 tsk havssalt
smak 3:
1 dl sötmandel
1 dl kokande vatten
0,5 tsk vaniljpulver
0,5 tsk vaniljsocker (valfritt)
Sätt ugnen på 250 grader. Häll upp det kokande vattnet och smaksättningen i tre olika skålar. Rör om tills saltet lösts upp och pulvret blandats upp med vattnet. Lägg i mandlarna och rör om. Låt stå i ca tio minuter. Plocka upp mandlarna ur vätskan och lägg på en bakplåtsklädd ugnsform. Rosta mandlarna i ugnen på 250 grader i ca 10 minuter. Låt svalna.
Ett nyttigare tips på godis som blir farligt gott!
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk