400 g korv
1 liten gul lök
2 paprikor i olika färger
1 msk smör
1 msk senap
1 msk tomatpuré
1 msk ajvar relish
2 dl grädde
salt
svartpeppar
1 dl strimlad purjolök
1. Skär korven i mindre bitar. Skala och finhacka löken och strimla paprikorna. Hetta upp en gryta med smör och bryn korv, lök och paprika några minuter.
2. Tillsätt senap, tomatpuré, ajvar och grädde. Låt koka ihop och smaka av med salt och peppar. Strö strimlad purjolök över och servera med potatis eller bara ett gott bröd.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng