3 ägg
2 dl socker
finrivet skal av 1 liten citron
1 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk mortlade kardemummakärnor
1 krm salt
300 g cream cheese
Till servering:
2 dl vispgrädde
3 msk lemon curd
bär
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Vispa ägg och socker pösigt med elvisp. Blanda citronskalet med de torra ingredienserna och häll ned i äggvispet tillsammans med färskosten. Vispa försiktigt till en jämn smet.
3. Fördela smeten i muffinsformar och grädda mitt i ugnen ca 15 minuter. Låt svalna.
4. Vispa grädden fluffig och vänd ned lemon curd. Toppa kakorna med grädde och bär.
16 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…