2 dl röda vinbär
2 dl Kesella
1 tsk vaniljsocker
2 äggvitor
0,75 dl socker
vinbärsklasar till garnering
1. Mixa eller mosa vinbären. Blanda med Kesella och vaniljsocker. Vispa vitorna till hårt skum. Tillsätt socker och fortsätt vispa några minuter. Blanda försiktigt de båda blandningarna.
2. Fördela i 4 portionsglas och låt stå i kylen ca 1 timme. Garnera med vinbärsklasar.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…