4 portioner ris
ca 600 g strimlad färsk skinka
1 msk olja
2,5 dl matlagningsgrädde
2,5 dl kycklingbuljong av fond
eller tärning
0,5 dl tomatpesto
salt
peppar
1 tsk rödvinsvinäger
1 ask färsk gräslök, ca 20 g
1 röd paprika
1 gul paprika
1 kruka sallad
1. Koka riset. Stek köttet i omgångar i oljan i en stekpanna. Lägg över köttet i en kastrull, tillsätt grädden och buljongen och låt sjuda ca 5 minuter.
2. Rör ned tomatpeston och smaka av grytan med salt, peppar och vinäger.
3. Hacka gräslöken. Ansa och skär paprikor och sallad i bitar. Servera grytan med paprika, sallad och ris och strö över gräslöken.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…