Placeholder

Skinkstroganoff med paprika

Ingredienser

4 portioner ris
ca 600 g strimlad färsk skinka
1 msk olja
2,5 dl matlagningsgrädde
2,5 dl kycklingbuljong av fond
eller tärning
0,5 dl tomatpesto
salt
peppar
1 tsk rödvinsvinäger
1 ask färsk gräslök, ca 20 g
1 röd paprika
1 gul paprika
1 kruka sallad

Gör så här

1. Koka riset. Stek köttet i omgångar i oljan i en stekpanna. Lägg över köttet i en kastrull, tillsätt grädden och buljongen och låt sjuda ca 5 minuter.

2. Rör ned tomatpeston och smaka av grytan med salt, peppar och vinäger.

3. Hacka gräslöken. Ansa och skär paprikor och sallad i bitar. Servera grytan med paprika, sallad och ris och strö över gräslöken.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.