Mitt WW SmartPoints (BLÅ)
7 skivor kavring (16 SP)
75 g smör (28 SP)
3 st gelatinblad
200 g färskost naturell, light (13 SP)
4 dl Salakis turkiska yoghurt 0%
150 g färskost gräslök, light (10 SP)
200 g rökt skinka, Icas tunna (2 SP)
2 msk skånsk senap (2 SP)
½ dl hackad persilja
100 g rökt skinka (1 SP)
physalis
persilja
Totalt blir det 72 SP för hela cheesecaken, dela i valfria stora bitar för att få fram SP/st.
TIPS! Byt ut det vanliga smöret mot Bredgott mindre (13 SP) så blir totalen 57 SP istället.
Mixa brödet i en matberedare.
Smält smöret i en kastrull och blanda med brödet.
Tryck ut brödet i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diam.
Ställ i frysen medandu gör fyllningen.
Lägg gelatinbladen i kallt vatten, ca 5-10 min.
Rör ihop färskostarna och crème fraiche.
Hacka skinkan fint och blanda ner i ostblandningen tillsammans med senap.
Ta upp gelatinbladen och smält på svag värme i en kastrull och rör ner i smeten.
Blanda i persilja.
Bred fyllningen över brödbottnen och låt stå kallt i minst 4 tim.
Ta cheesecaken ur formen och garnera med skinka, physalis och persilja.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…