Ingredienser Skagenröra:
2 dl vegansk majonnäs
3 msk tångcaviar, blandade färger
ca 1-2 msk färskpressad citronjuice
1/2 dl hackad färsk dill
1 liten rödlök
1 fänkål
150 g palsternacka
salt och svartpeppar
Olivolja
Ingredienser övrigt:
1 limpa levainbröd
Vegosmör eller olivolja att steka i
4 msk röd eller svart tångrom
Några dillkvistar
Olivolja
1 citron
Salt och peppar
Skala och hacka palsternackan; 7×7 mm stora tärningar.
Koka palsternackan al dente.
Finhacka:
Rödlök
Fänkål
Blanda ihop alla ingredienser förutom olivoljan.
Smaka av med citronjuice.
Låt gärna stå i kylskåp några timmar före servering.
Skiva levainbröd.
Stek brödet i rikligt med smör eller olivolja tills det fått fin färg.
Bygg toasten:
Brödskiva
Generös klick skagenröra
Tångrom
Liten dillkvist
Citronklyfta
Ringla över lite olivolja och nymald svartpeppar.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…