300 g smör
2,25 dl socker
2,5 dl muscovadosocker
2 ägg
3 tsk vanilinsocker
7-7,5 dl manitoba cream mjöl
1 tsk salt
1 tsk bikarbonat
1 påse mjölkchoklad knappar
1 påse vit chockladknappar
Kör rumstempererad smör och socker fluffigt. Ha i alla andra ingredienser med undantag av mjöl och chocklad. Ha i mjölet lite i taget tills du tycker du har en fast deg. Till slut ha i chockladknapparna. Sätt degen i kylen i ca 30 min. Rolla boller på storlek med en stor pingisboll. Grädda i 175 grader ca 10 min tills de har en fin ljus färg. Låt de svalna lite på plåten innan du flytter de till galler. Personligt tycker jag de är bäst när de har fått en timme i kylen ? Bon appétit ?
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…