Siljes ljusa cookies

Ingredienser

300 g smör
2,25 dl socker
2,5 dl muscovadosocker
2 ägg
3 tsk vanilinsocker
7-7,5 dl manitoba cream mjöl
1 tsk salt
1 tsk bikarbonat
1 påse mjölkchoklad knappar
1 påse vit chockladknappar

Gör så här

Kör rumstempererad smör och socker fluffigt. Ha i alla andra ingredienser med undantag av mjöl och chocklad. Ha i mjölet lite i taget tills du tycker du har en fast deg. Till slut ha i chockladknapparna. Sätt degen i kylen i ca 30 min. Rolla boller på storlek med en stor pingisboll. Grädda i 175 grader ca 10 min tills de har en fin ljus färg. Låt de svalna lite på plåten innan du flytter de till galler. Personligt tycker jag de är bäst när de har fått en timme i kylen ? Bon appétit ?

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.