4 benfria kotletter, ca 1,5 cm tjocka
salt
peppar
2 msk söt stark senap
2 dl ströbröd
1 msk smör
1 msk rapsolja
Smörfräst spenat:
400 g lösfryst spenat
2 msk smör
salt
peppar
1. Rumstemperera köttet och torka av det med hushållspapper. Salta och peppra. Bred senap på ena sidan och lägg kotletterna med senapssidan ned på en tallrik med ströbröd.
2. Vänd på kotletterna, bred på senap och täck med ströbröd. Lägg dem på ett smörpapper och låt paneringen torka till en stund.
3. Hetta upp en stekpanna med smör och rapsolja och stek ca 3 minuter/sida.
4. Fräs spenaten i smör tills vätskan kokat bort. Salta och peppra. Servera till kotletterna med kokt potatis.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng