Placeholder

Senapspanerad kotlett och smörstekt spenat

Ingredienser

4 benfria kotletter, ca 1,5 cm tjocka
salt
peppar
2 msk söt stark senap
2 dl ströbröd
1 msk smör
1 msk rapsolja

Smörfräst spenat:
400 g lösfryst spenat
2 msk smör
salt
peppar

Gör så här

1. Rumstemperera köttet och torka av det med hushållspapper. Salta och peppra. Bred senap på ena sidan och lägg kotletterna med senapssidan ned på en tallrik med ströbröd.

2. Vänd på kotletterna, bred på senap och täck med ströbröd. Lägg dem på ett smörpapper och låt paneringen torka till en stund.

3. Hetta upp en stekpanna med smör och rapsolja och stek ca 3 minuter/sida.

4. Fräs spenaten i smör tills vätskan kokat bort. Salta och peppra. Servera till kotletterna med kokt potatis.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr