150 g smör
3 dl socker
0,75 dl kakao
0,5 krm salt
2 tsk vaniljsocker
1,75 dl vetemjöl
3 ägg
Garnering:
1 kaka Marabou Schweizernöt,
200 g
1. Sätt ugnen på 180 grader. Smörj och bröa en springform, 23 - 24 cm.
2. Smält smöret i en kastrull, tillsätt resten av ingredienserna och blanda ihop allt till en slät smet. Häll smeten i formen.
3. Hacka chokladen grovt och strö chokladhacket över smeten. Grädda kakan mitt i ugnen 20 - 25 minuter, beroende på hur kladdig du vill ha den. Låt svalna i formen.
4. Servera gärna med vispgrädde eller glass.
Ca 12 bitar
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…