Scampi Indienne

Ingredienser

1 pkt kräftstjärtar eller räkor
3 msk smör
2 tsk curry
1 tsk paprikapulver
1 gul lök
1 röd + grön paprika
Annanas eller typ honungsmelon, gott med sötman till.
1-2 msk tomatpuré
1-2 msk senap, (Dijon)
2 dl grädde
1 msk italiensksalladskrydda
2 vitlöksklyftor
salt, peppar

Gör så här

Fräs smör, parikapulver, curry, lök och den hackade paprikan.
Öka värmen, i med grädde, puré, senap, vitlök och kryddor.
Lite chili skadar inte.
Koka häftigt.
Lägg i skaldjuren, puttra på en stund tills du ser att skaldjuren är färdiga.

Betyg (7 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.