1 pkt kräftstjärtar eller räkor
3 msk smör
2 tsk curry
1 tsk paprikapulver
1 gul lök
1 röd + grön paprika
Annanas eller typ honungsmelon, gott med sötman till.
1-2 msk tomatpuré
1-2 msk senap, (Dijon)
2 dl grädde
1 msk italiensksalladskrydda
2 vitlöksklyftor
salt, peppar
Fräs smör, parikapulver, curry, lök och den hackade paprikan.
Öka värmen, i med grädde, puré, senap, vitlök och kryddor.
Lite chili skadar inte.
Koka häftigt.
Lägg i skaldjuren, puttra på en stund tills du ser att skaldjuren är färdiga.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Limoncello & Tonic
Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…