Brownie 15- 18
200 gram smör
3 dl socker
1 1/2 dl kakao
1/2 tsk salt
3 ägg
1 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver
100 gram ljus choklad
Caramel frosting
150 gram rumsvarmt smör
100 gram philadelphiaost
1 1/2 dl florsocker
1-2 krm vaniljpulver
4 msk dulce de leche karameliserad mjölk
Topping
Dulce de leche
Dumlekolor
Cashewnötter
Flingsalt
Brownie
Smält smöret i en stor kastrull. Blanda ihop kakao,salt, vetemjöl ochbakpulver i en bunke. Tillsätt blandningen i smöret och tillsätt även socker och ägg. Rör till en jämn smet. Tillsätt hackad ljus choklad och häll ner i en bakplåtsklädd form som är ca 30x 20 cm. Sätt in i ugnen 25- 30 minuter på 170 grader. Håll koll på kakan den ska inte vara rinnig men inte helt torr heller. Låt svalna innan dekoration. Dela dem i bitar.
Caramel frosting
Vispa ihop smör philadelpiaost, vaniljsocker och florsocker. Så du får en fluffig frosting
Tillsätt dulce de leche och blanda ihop så allt blandas. Spritsa frostingen på brownie och toppa med med delade dumlekolor,flingsalt och lite flingsalt
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…