6-8st,
Pannacotta: 2 gelatinblad, 4 dl grädde, 1 burk karamelliserad mjölk, 1/2 tsk flingsalt.
Chokladmousse: 3dl grädde, 100gr mörk choklad, serveras med clementiner eller hallon och dajm
Lägg gelatin i blöt i kallt vatten,
Pannacotta, koka upp grädden i en kastrull ta från värmen, vispa genast ner kolan,krama ur gelatinbladen och tillsätt under fortsatt vispning, rör ner flingsalt,
Häll smeten i ca 8 glas, ställ i kylen minst 4 timmar.
Chokladmousse, värm grädde, koka EJ,ta från värmen och rör ner choklad, låt svalna i kylen.
Vid servering, vispa moussen fluffig, toppa Pannacottan med moussen frukt och dajm
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…