Salt Kolapannacotta, chokladmousse och Citrus

Ingredienser

6-8st,
Pannacotta: 2 gelatinblad, 4 dl grädde, 1 burk karamelliserad mjölk, 1/2 tsk flingsalt.
Chokladmousse: 3dl grädde, 100gr mörk choklad, serveras med clementiner eller hallon och dajm

Gör så här

Lägg gelatin i blöt i kallt vatten,
Pannacotta, koka upp grädden i en kastrull ta från värmen, vispa genast ner kolan,krama ur gelatinbladen och tillsätt under fortsatt vispning, rör ner flingsalt,
Häll smeten i ca 8 glas, ställ i kylen minst 4 timmar.
Chokladmousse, värm grädde, koka EJ,ta från värmen och rör ner choklad, låt svalna i kylen.
Vid servering, vispa moussen fluffig, toppa Pannacottan med moussen frukt och dajm

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.