75 ml vinäger (valfri sort)
225 ml olivolja
2 tsk persilja, torkad och pulvriserad
2 tsk salt
3 krm nymalen svartpeppar
Ta en tom, urdiskad vinägerflaska och rita streck på sidan av den så att det finns fyra lika stora delar (se bild). Fyll en del med vinäger och tre delar olivolja. Häll i salt, peppar och persiljepulver. Sätt på lock och skaka. Skaka om innan användning, så att allt fördelas ordentligt.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…