2 ägg
2dl socker
200g smör
2dl filmjölk (tog vanliljvisp för det var slut)
5-6 msk kakao
5 dl mjöl
2-3 tsk bakpulver
1 tsk salt
1 msk vaniljsocker
200-250 g choklad (hade ljus choklad)
Ugnen: 180 grader
ca 12-15min
ca 10 mellan stora muffinsar
1. vispa ägg och socker pösigt i en bunke
2. rör sedan ner alla torra ingredienserna utom filmjöl, smör och chokladen.
3. vänd ner smör och fil i speten, men vispa inte så smeten blir fylld med luft.
4. hacka chokladen i tärningsbitar och häll ner ca 70% av chokladen i smeten
5. rör om och fördela smeten i formar
6. lägg de överblivna chokladbitarna på toppen
7. sätt in i ugnen
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…