120 g Smör
120 g Socker
300 g Vetemjöl
60 g Ägg
2,5 g Bakpulver
15 g Vaniljsocker
1,5 g Hjorthornsalt
1 påse Saffran
50 g Hackad mörk choklad
50 g Rostade hasselnötter
Blanda alla ingredienser till en deg.
Dela degen i tre bitar.
Rulla ut degen till plåtens längd.
Baka på 200 grader i ca 20 minuter.
Tag ut och låt svalna.
Skär ca 1 cm skivor och lägg upp på plåt och torka i 160 grader ca 20 minuter.
Av: Håkan Johansson
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…