Saffrans biscotti.

Ingredienser

100 g veganskt smör
1 g saffran
1,5 dl havremjölk
5 dl vetemjöl
1,5 dl socker
1 msk bakpulver
1 dl mandem
1 dl hackad vit choklad

Gör så här

Värm upp smöret och häll i saffran.
Blanda alla torra ingredienser i en bunke, häll sedan i smör/saffran blandning och havremjölken. Knåda ihop degen och bred ut till två längor på en plåt (platta till ovanpå). In i ugnen på 175 grader i 25 minuter. Ta ut och skär i 1 cm skivor, in i ugnen på 125 grader i ytterligare 10 minuter för att torka till.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Imponerande "fullträff" hyllas av experterna
99 kr