Placeholder

Sabayon med passionsfrukt

Ingredienser

250 g lätt sockrade hallon
och blåbär
250 g jordgubbar

Sabayon:
1,5 dl torrt vitt vin
1 dl socker
5 stora äggulor
2 - 3 passionsfrukter

Gör så här

1. Fördela bären i glas eller portionsformar. Spara några till garnering.

2. Vispa samman vin, socker och äggulor i en tjockbottnad kastrull över svag värme. Sjud till en tjock och fluffig kräm. Ta från värmen coh vispa ytterligare en stund. Halvera och gröp ur passionsfrukterna i krämen.

3. Häll krämen över bären och servera genast. Du kan också låta krämen kallna innan du häller den över bären.

6 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr