100g Margarin
1 dl Socker
1 ägg
1 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1/2 tsk kardemumma
1 dl Skorpmjöl
1 dl Mandelkross
1/2 grädde
Garnering
1/2 Florsocker
1 tsk Vatten eller Fast Citronsaft eller Juice.
Fast Hallonsylt
Sätt Ugnen På 200 Grader.
Vispa Smöret Och Socker Pösigt. Vispa I Ägget.
Blanda De Torra Ingredienserna och rör ner dem i smeten Och sen rör ner gräddet.
Lägg smeten I Muffins Former.
Grädda I 10 Minuter.
Blanda Florsockret Och Vatten det går åkså med Citronsaft eller Juice.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…