Runebergstårtor

Ingredienser

100g Margarin
1 dl Socker
1 ägg
1 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1/2 tsk kardemumma
1 dl Skorpmjöl
1 dl Mandelkross
1/2 grädde

Garnering
1/2 Florsocker
1 tsk Vatten eller Fast Citronsaft eller Juice.
Fast Hallonsylt

Gör så här

Sätt Ugnen På 200 Grader.
Vispa Smöret Och Socker Pösigt. Vispa I Ägget.
Blanda De Torra Ingredienserna och rör ner dem i smeten Och sen rör ner gräddet.
Lägg smeten I Muffins Former.
Grädda I 10 Minuter.
Blanda Florsockret Och Vatten det går åkså med Citronsaft eller Juice.

Betyg (1 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.