3 ägg
1,5 dl socker
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljpulver
3 dl vispgrädde
5 dl färska hallon
1. Sätt ugnen på 250 grader. Täck en långpanna med bakplåtspapper.
2. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och rör ned det i äggsmeten. Bred ut smeten jämnt över bakplåtspapperet och grädda i mitten av ugnen ca 5 minuter.
3. Ta ut kakan, strö litet socker på den och stjälp upp den på ett nytt bakplåtspapper med hjälp av ytterligare en plåt. Dra loss bakplåtspapperet som kakan gräddades på. Låt kallna under långpannan.
4. Vispa grädden, blanda med hallon och bred det över kakan. Rulla ihop från långsidan, svep in i smörpapper och lägg i kylen med skarven nedåt.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…