Rotfrukter med gräslök och hummus

Ingredienser

2 port

200 g sötpotatis
200 g potatisar
200 g morötter
Hackad gräslök efter smak
Veganskt smör

Tillbehör:
Hummus
Babyspenat

Gör så här

(Vegansk)

Skala och skär upp sötpotatis, potatis och morötter i ganska små bitar. Ångkoka dem i 10-12 min. Har man ingen ångkokare går det bra att ugnsbaka eller koka.

Blanda ner gräslök och lite smör. Servera med hummus och spenat.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.