2 port
200 g sötpotatis
200 g potatisar
200 g morötter
Hackad gräslök efter smak
Veganskt smör
Tillbehör:
Hummus
Babyspenat
(Vegansk)
Skala och skär upp sötpotatis, potatis och morötter i ganska små bitar. Ångkoka dem i 10-12 min. Har man ingen ångkokare går det bra att ugnsbaka eller koka.
Blanda ner gräslök och lite smör. Servera med hummus och spenat.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…