Ugnsrostade tomater
25 min
Ingredienser
400 g körsbärstomater
2 msk olivolja
1 msk balsamvinäger
salt och svartpeppar
Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader.
Använd gärna körsbärstomater på kvist. Lägg tomaterna på en plåt eller i en ugnsfast form och ringla över olivolja och balsamvinäger. Salta och peppra och baka i ugnen cirka 15–20 minuter.
Låt dem svalna lite innan de serveras, de är kokheta.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…