Romrussin /whiskeymarinerade russin

Ingredienser

250 gram russin
1 dl whisky (ej rökig om du inte gillar rökiga russin) ex. irländsk Bushmills
eller
1 dl rom
socker efter behov och smak
ett uns vaniljsocker

Gör så här

Lägg russinen i en skål eller glasburk och häll över whiskyn/romen.
Alkoholen ska knappt täcka russinen.
Smaka ev av med valfritt socker och vaniljsocker.
Låt stå ett dygn eller över natten i kylen att marinera.
De marinerade russinen håller sig flera veckor i kylen

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Hemma det låter gott,måste prova.

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.