500 gr saltat sidfläsk
rökspån gärna äpple eller al
Låt fläsksidan torka i kylen i 12 timmar. Röken fastnar inte på en blöt yta
En liten rök som räcker bra till för hemmabruk inköpt på Extreme Food i Göteborg.
Jag tänder röken på kvällen och tar in det rökta på morgonen
1. Fyll på spån och se till att röklådans spiral inte är täckt
2. Öppna grillens bottenventil helt och ventilen på locket till en liten springa
3. Tänd på spånen med ett värmeljus och du har en bränntid på ca 8 timmar
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Grillad lax / Källa ica.se
Pensla laxen med olja. Krydda med salt och peppar. Grilla laxen över glöden på ett…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk