3 dl ris
600 g kassler
1 purjolök
3 dl grädde
0,5 dl chilisås
1 dl majonnäs
2 dl riven ost
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Koka riset och lägg i formen. Skär kassler i skivor och purjo i skivor. Vispa grädden och blanda chilisås och majonnäs.
3. Slå det över riset, kasslern och purjolöken i formen. Strö riven ost över. Låt stå i ugnen 15 - 20 minuter.
6 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk