6 dl kokt ris
1 skivad morot
1 purjolök
150 g kassler
200 g krossade tomater
2 ägg
2,5 dl mjölk
salt peppar
50 g riven ost
1. Sätt ugnen på 200 - 225 grader.
2. Koka morot och strimlad purjolök några minuter i lättsaltat vatten. Slå av vattnet. Tärna köttet.
3. Varva ris, kött, grönsaker och tomatkross i en ugnsfast form. Vispa ihop ägg och mjölk med litet salt och peppar och slå det i formen.
4. Strö osten över och grädda 20 - 30 minuter tills osten smält, fått litet färg och lådan har stannat.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng