6 dl kokt ris
1 skivad morot
1 purjolök
150 g kassler
200 g krossade tomater
2 ägg
2,5 dl mjölk
salt peppar
50 g riven ost
1. Sätt ugnen på 200 - 225 grader.
2. Koka morot och strimlad purjolök några minuter i lättsaltat vatten. Slå av vattnet. Tärna köttet.
3. Varva ris, kött, grönsaker och tomatkross i en ugnsfast form. Vispa ihop ägg och mjölk med litet salt och peppar och slå det i formen.
4. Strö osten över och grädda 20 - 30 minuter tills osten smält, fått litet färg och lådan har stannat.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Limoncello & Tonic
Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…