200 g Marabou mjölkchoklad
4 dl Vårgårda Ris (puffat, rostat ris)
1. Bryt chokladen i mindre bitar och smält det över vattenbad eller direkt i en kastrull på väldigt låg värme. Rör ofta och låt inte chokladen bli för varm.
2. Rör ner puffat ris i den smälta chokladen.
3. Bred ut massan på ett bakplåtspapper och låt stelna. (Eller klicka ut smeten i småkaks-/muffins-formar.)
4. Skär chokladen i bitar. (Halvera bitarna om formarna användes.)
5. Förvara chokladen svalt.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…